Steam not working

Added by Brad Heffernan 10 days ago

I installed steam and when I run it I get the accept box or whatever it is on first run and then nothing happens. I'm running 64bit OS is there something else I need to install for this to work?
Thanks


Replies (5)

RE: Steam not working - Added by Tomasz Kaczmarczyk 10 days ago

Try to run it from terminal with something like this

steam > ~/steamlog

and paste this steamlog (it will be in your home folder) on service like pastebin, copy link here.

RE: Steam not working - Added by Adrien Daugabel 9 days ago

In addition, what is the result of

eix games-util/steam-launcher

thanks !

RE: Steam not working - Added by Brad Heffernan 9 days ago

Here is the steam log output https://pastebin.com/eSAKc95S i got the same results on the r1 version before i tried layman the steam-overlay and got r3 what im running now.

and here is the eix games-util/steam-launcher output https://pastebin.com/0SuWhqJh

RE: Steam not working - Added by Tomasz Kaczmarczyk 9 days ago

https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/4948
https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/4820

First looks very similar to your issue. Maybe fixes from that thread will help you.

I thought about USE flagsin mesa package (abi_x86_32) but it's here so this is not an issue.

RE: Steam not working - Added by Brad Heffernan 5 days ago

They didnt work, thanks for the find, i got steam installed on my Solus install works well dont understand why not here. here is the terminal output with LD_PRELOAD https://pastebin.com/ivmbUrg7

(1-5/5)

Thank you!